Risotto (Openfire)

Benodigdheden

  • Olijfolie

  • 200g boter

  • 500gr Risotto

  • 2 liter kippenbouillon

  • Peper en zout

  • Ras el hanout (niet te veel)

  • 1 fijn gesneden venkel

  • 1 broccoli

  • 2 sjalot

  • 2 teentjes look

  • Verse kruiden naar keuze (dragon, dille, citroenverbena, ...)

  • 200g parmezaanse kaas

Bereiding

Maak je vuur aan met een 4-tal houtblokken en plaats ze in tipivorm. Plaats de wokschaal op de kleine houder op de Openfire.

Doe de olie in de wokpan en fruit de sjalot en look.

Doe er vervolgens de rijst bij samen met de venkel. Laat alles licht aanbakken en blus met een deel bouillon. Voeg er de fijn gesneden bloem van de broccoli bij (niet het harde gedeelte).

Geleidelijk aan de bouillon verder toevoegen tot de rijst beetgaar is. (normaal is 2 liter bouillon voldoende).

Snij de verse kruiden, rasp de parmesaan en voeg fijne plakjes goede boter bij de risotto.

Smakelijk.


Openingsuren

VRIJ 14:30 - 18:00
ZA 10:00 - 18:00
ZO 10:00 - 13:00

Ook open op afspraak

Braainest is trotse partner van

Site by miramira

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieƫn om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer