Olijfolie
200g boter
500gr Risotto
2 liter kippenbouillon
Peper en zout
Ras el hanout (niet te veel)
1 fijn gesneden venkel
1 broccoli
2 sjalot
2 teentjes look
Verse kruiden naar keuze (dragon, dille, citroenverbena, ...)
200g parmezaanse kaas
Maak je vuur aan met een 4-tal houtblokken en plaats ze in tipivorm. Plaats de wokschaal op de kleine houder op de Openfire.
Doe de olie in de wokpan en fruit de sjalot en look.
Doe er vervolgens de rijst bij samen met de venkel. Laat alles licht aanbakken en blus met een deel bouillon. Voeg er de fijn gesneden bloem van de broccoli bij (niet het harde gedeelte).
Geleidelijk aan de bouillon verder toevoegen tot de rijst beetgaar is. (normaal is 2 liter bouillon voldoende).
Snij de verse kruiden, rasp de parmesaan en voeg fijne plakjes goede boter bij de risotto.
Smakelijk.