Gerookte kabeljauw rug

Benodigdheden

  • Stukken van 100g kabeljauw rug met vel

  • Dille

  • Citroenmelisse

  • Appelsien

  • 200g boter

  • Peper & zout

  • Viskruiden

  • Houtschilfers naar keuze

Bereiding

1.   Breng de kamado op 150 °C.

2.   Kruid de kabeljauw en plaats hem op een rookplankje of een vuurvaste schaal. (black pottery of bricknic)

3.   Plaats hem in de kamado en doe ongeveer 2 woodchippers vol met geweekte houtschilfers in de kamado.

4.   Na een 8-tal minuten zal de vis klaar zijn.

5.   Neem een pannetje en smelt ondertussen de boter met wat peper en het sap van 1 appelsien. (eventueel nog wat zeste toevoegen)

6.   Juist voor het opdienen doe je de verse kruiden bij de boter en serveer.

De gebrande prei is hier heel lekker bij.

Smakelijk.


Openingsuren

VRIJ 14:30 - 18:00
ZA 10:00 - 18:00
ZO 10:00 - 13:00

Ook open op afspraak

Braainest is trotse partner van

Site by miramira

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer